الرئيسية / الاخبار / الكوادر الهندسية والصيانة مستمرة بأعمال التأهيل والإعمار في الكلية

الكوادر الهندسية والصيانة مستمرة بأعمال التأهيل والإعمار في الكلية

واصلت الكوادر الهندسية والصيانة بأعمال التأهيل والإعمار في الكلية التقنية الهندسية النجف وبإشراف مباشر من قبل عميد الكلية الاستاذ المساعد الدكتور حسنين غني الحسيني ، اذ تم مد خط كهرباء خاص ببناية الأقسام العلمية الجديدة لتغديتها بالكهرباء وربطها مع شبكة الكلية وكذلك مولدات الكهرباء الخاصة.
كما تم تهيئة وتأهيل بعض مكاتب الشعب والوحدات و المختبرات في الكلية وترميم مداخل البنايات لتكون أكثر ملائمة للعمل ، واضافة الإنارة الليلية في أروقة الكلية للدراسة المسائية .

Engineering and maintenance staff continue with rehabilitation and reconstruction work in college

Engineering and maintenance staff continued with rehabilitation and reconstruction work at the Technical College of Najaf and directly supervised by the Associate Professor Dr. Hassanin Ghani Al-Husseini, as an electric line for the building of the new scientific departments has been extended to electricity and connect it with the network College as well as private generators.
Some people’s offices, units and laboratories in the College have also been prepared and rehabilitated the entrance to the buildings to be more suitable for work, and added night lighting in the college’s hallways for evening study.

لقطة من اشراف العميد على سير العمل

تعليمات التقديم للدراسات العليا 25/24

الرجاء النقر على الرابط ادناه للإطلاع على التعليمات الخاصة بالتقديم على الدراسات العليا للعام الدراسي …