الرئيسية / الاخبار / الكلية تباشر في دورة اساسيات صيانة الموبايل

الكلية تباشر في دورة اساسيات صيانة الموبايل

المصدر/ اعلام الكلية

باشر قسم هندسة تقنيات الإتصالات في الكلية التقنية الهندسية النجف إحدى تشكيلات جامعة الفرات الاوسط التقنية ، باليوم الأول لدورة أساسيات صيانة الموبايل الخاصة بالمنتسبين .

حاضر فيها المهندس علي نهاد رسول ، اذ تم التعرف على الاجهزة الخاصةً بالصيانة وكذلك كيفية فحص الجهاز وتشخيص نوع الأعطال الأساسية.

The Najaf Engineering Technical College begins the course of the basics of mobile maintenance

Source/ college Media

The Department of Communications Technology Engineering at the Technical College of Najaf has launched a formation of the Central Frat Technical University, on the first day of the course of the basics of mobile maintenance for affiliates.

The engineer Ali Nihad Rasul is present, as the maintenance devices were identified, as well as how to check the device and diagnose the type of basic malfunctions.