الرئيسية / الاخبار / انتهاء اداء امتحانات الفصل الأول الالكترونية للدراسات الاولية

انتهاء اداء امتحانات الفصل الأول الالكترونية للدراسات الاولية

المصدر / اعلام الكلية

أعلن عميد الكلية التقنية الهندسية النجف الأستاذ المساعد الدكتور حسنين غني الحسيني عن انتهاء عملية أداء امتحانات الفصل الأول الالكترونية لطلبة الدراسات الاولية و للاقسام الهندسية كافة، بمتابعة مباشرة من قبل السيد رئيس جامعة الفرات الأوسط التقنيه الأستاذ الدكتور مظفر صادق الزهيري والسيد عميد الكلية الاستاذ المساعد الدكتور حسنين غني الحسيني والسادة معاوني العميد و رؤوساء الاقسام العلمية ، اضافة الى اللجنة الامتحانية في الجامعة.

ويذكر ان الامتحان الالكتروني تم باستخدام برنامج الكوكل كلاس Google Classroom والمراقبة من خلال استخدام برنامج زوم zoom ، وفق ضوابط وتعليمات الوزارة والجامعة بخصوص اجراءات االامتحان الالكتروني من حيث نوعية وعدد وتوقيتات االاسئلة الموضوعية المطروحة.

متمنين للطلبة الموفقية والنجاح.

The end of the first semester electronic exams for initial studies

Source / College Media

The dean of the Technical College of Engineering Najaf, Assistant Professor Hussaini Ghani Al-Hussaini, announced the end of the process of performing electronic first semester exams for students of primary studies and for all engineering departments, with direct follow-up by Mr. President of the Central Euphrates Technical University, Dr. Muzaffar Sadiq Al-Zahiri and Mr. Amid Faculty of Associate Professor Hussainin Ghani Al-Husseini, Associate Dean and Heads of Scientific Departments, as well as the examination committee at the university.

The electronic exam was reportedly done using the Google Classroom and surveillance program using Zoom Zoom, according to the Ministry and University’s instructions regarding electronic exam procedures in terms of the quality, number and timing of the objective questions asked.

Wishing the students success and success.