الرئيسية / الاخبار / عميد الكلية يلتقي ممثلي الطلبة للدراسة الصباحية والمسائية ولكافة المراحل .

عميد الكلية يلتقي ممثلي الطلبة للدراسة الصباحية والمسائية ولكافة المراحل .

اجرى اليوم عميد الكلية التقنية الهندسية النجف الاستاذ المساعد الدكتور حسنين غني الحسيني اجتماعا مع ممثلي الطلبة للدراسة الصباحية والمسائية ولكافة المراحل للأقسام العلمية الهندسية ،
اذ استهل الحسيني في بداية اجتماعه إنَّ الاسباب الرئيسية لعقد هذا الاجتماع هي ادامة الصلة بين عمادة الكلية والطلبة وحرص العمادة على دعم الطلبة علمياً ومعنوياً في هذه الظروف الاستثنائية .
وكما اكد على ضرورة الالتزام التام بالتوجيهات وبالارشادات الصحية لمقاومة وباء كورونا المنتشر وشدد على تقيد الطلبة بلبس الكمامات والكفوف وعدم تكوين التجمعات.
واذ تم البحث حول طريقة الدراسة للسنة الحالية والتي اقرت من قبل الوزارة بالتعلم المدمج . وتم استقبال طروحات ومشاكل الطلبة بهدف ايجاد الحلول المناسبة لها .
– الموقع الرسمي الالكتروني للكلية :
– الايميل [email protected]
– موقع التواصل الاجتماعي (الفيس بوك) :
الكلية التقنية الهندسية النجف
-قناة التلكرام :
Dean of the college meets student representatives for morning, evening and all stages.

Today, Dean of the Technical College of Engineering, Najaf, Assistant Professor Dr. Hassanin Ghani Al-Husseini, held a meeting with student representatives for the morning and evening study and all stages of the scientific engineering departments.
At the beginning of his meeting, Al-Husseini started that the main reasons for holding this meeting are to perpetuate the link between the Dean of the College and the students and the Dean’s eagerness to support students scientifically and morally in these exceptional circumstances.
He also emphasized the necessity of strict compliance with health guidelines and guidelines to combat the spreading Corona epidemic and emphasized the compliance of students with masks and gloves and the failure to form gatherings.
Looking into the method of study for the current year which was approved by the Ministry of Integrated Learning. Theses and problems of students were received with a view to finding the right solutions.

———————————————-
– Official website of the college:
– Social Media (Facebook):
Technical College of Engineering Najaf
– Telegram channel:

تعليمات التقديم للدراسات العليا 25/24

الرجاء النقر على الرابط ادناه للإطلاع على التعليمات الخاصة بالتقديم على الدراسات العليا للعام الدراسي …